Transfer gratuit de la Chișinău la Aeroportul din Bacău

  • 21 Noiembrie 2023 16:33
Transfer gratuit de la Chișinău la Aeroportul din Bacău

Posesorii de bilete de avion cu plecarea sau sosirea pe Aeroportul Internațional „George Enescu” din Bacău beneficiază de transfer gratuit de la Chișinău și retur. Promoția este valabilă în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie, a anunțat directorul de programe la Institutul de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor (IDEP), Iurie Calestru, într-o conferință de presă la IPN.

Iurie Calestru a menționat că prin implementarea acestei rute de autobuz, programul Bacău Re-Connect, inițiat de Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău, în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău, își atinge un nou obiectiv, acela de a asigura conectivitate îmbunătățită cu Republica Moldova.

Iurie Calestru i-a îndemnat pe toți cei care dețin bilete pentru zbor de pe sau pe aeroportul din Bacău și au nevoie de transfer din sau la Chișinău să acceseze rețelele de socializare ale aeroportului sau pagina https://massaro.ro/ și să profite de transfer gratuit în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie.

Plecarea se asigură de la aeroportul  din Bacău la autogara Sud din Chișinău între orele18:00 – 00:15 și de la 22:00 la 04:00. Iar de la autogara Sud Chișinău la aeroportul din  Bacău în intervalul  00:15 – 06:00 și 06:00 – 12:00.

„Noi la IDEP Moldova am semnat de curând un memorandum de înțelegere cu administrația Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău în vederea îmbunătățirii conectivității între Chișinău și Bacău. Acest memorandum prevede sprijinul reciproc în vederea proiectelor benefice, în interesul cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului”, a spus directorul de programe IDEP.

Cadrul de cooperare cu administrația Consiliului Județean Bacău și a Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău a fost inițiat la conferința de nivel înalt privind impulsionarea absorbției fondurilor europene de către Republica Moldova, care a fost organizată de către Consiliul Județean Bacău, Euronest Intercommunity Development Association și IDEP Moldova. Scopul evenimentului a fost de a promova parteneriate transfrontaliere și de a prezenta exemple de bune practici între cele două state, România și Republica Moldova, în domeniul de interes comun, precum: administrație, educație, sănătate, mass-media, mediul de afaceri, transport în vederea impulsionării absorbției fondurilor europene. Ca rezultat, au fost stabilite parteneriate interumane ce urmează a fi transformate în parteneriate interinstituționale, ceea ce va asigura cadrul  necesar pentru parteneriate durabile și formarea echipelor de proiect mixte moldo-române.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău