Transfăgărășanul va face parte din traseul de concurs al Raliului Argeșului

  • 03 Iunie 2020 13:05
Transfăgărășanul va face parte din traseul de concurs al Raliului Argeșului

Transfăgărășanul va face parte în acest an din traseul de concurs al Raliului Argeșului, care se va desfășura în perioada 26-27 iunie și va conta ca prima etapă a Campionatului Național de Raliuri, scie Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Consiliul Județean (CJ) Argeș, competiția programează peste 100 de kilometri cronometrați, împărțiți pe durata a două zile de concurs, comandamentul și parcul de service urmând să fie amplasate în centrul municipiului Pitești.

"În prezent, organizatorii Raliului Argeșului CATENA - Powered by Peugeot depun toate eforturile ca evenimentul să fie un succes, la fel ca în 2019. În paralel, se menține o legătură strânsă cu autoritățile centrale și locale, cât și cu Federația Română de Automobilism Sportiv. Deși momentan nu se cunosc toate măsurile care se vor aplica de-a lungul competiției, organizatorii vor pune pe primul loc siguranța tuturor celor implicați", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, înscrierile pentru Raliul Argeșului 2020 vor fi deschise în perioada următoare, iar toate detaliile vor fi comunicate de către organizatori și publicate pe site-ul competiției.

CJ reamintește că sezonul competițional 2020 a debutat cu amânări, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, dar începând cu data de 1 iunie se permite organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în aer liber, fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului și Sportului și Ministrului Sănătății.

Raliul Argeșului este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, susținut de Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești și lanțul de farmacii Catena. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău