Traian Băsescu, supărat pe liderii partidelor unioniste de la Chișinău: „Se alege praful și de încrederea electoratului în unionism”

  • 07 Decembrie 2019 10:02
Traian Băsescu, supărat pe liderii partidelor unioniste de la Chișinău: „Se alege praful și de încrederea electoratului în unionism”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a declarat că a obosit să se roage de liderii partidelor unioniste de la Chișinău să lase la o parte frustrările și ambițiile personale și să facă front comun într-o formațiune unică și puternică.

„Dacă ei nu se unesc, atunci își pierd vremea și își bat joc de unioniștii din R. Moldova”, a subliniat Traian Băsescu într-o emisiune, la Jurnal TV, potrivit infoprut.ro.

Fostul președinte a mai adăugat că de mai multe ori a încercat să discute cu politicienii unioniști, să-i pună la aceeași masă, însă fără prea mare succes. „Eu am avut discuții cu ei în diverse formule. Una spun și alta fac. M-am săturat să-i tot rog să se unească, să constituie o singură formațiune politică”, a adăugat sursa.

În opinia fostului președinte, consolidarea unioniștilor într-un singur partid le-ar permite să intre lejer în Parlamentul R. Moldova, unde pot realiza mai multe lucruri. „Uniți ar putea obține 28-30%, dar dispersați… se alege praful. Se alege praful și de încrederea electoratului în unionism”, a conchis Traian Băsescu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău