Tragedia aviatică din Rusia | Mai multe avioane SSJ 100, consemnate la sol. Zboruri amânate din cauza defecțiunilor tehnice

  • 09 Mai 2019 13:26
Tragedia aviatică din Rusia | Mai multe avioane SSJ 100, consemnate la sol. Zboruri amânate din cauza defecțiunilor tehnice

Mai multe aeronave Sukhoi Superjet 100 (SSJ 100) au fost consemnate la sol sau zborurile lor au fost amânate în ultimele zile, după tragedia aviatică de pe 5 mai din Moscova, pe aeroportul Sheremetyevo, transmite The Moscow Times, potrivit Mediafax.

Compania de stat Aeroflot, care opera și zborul de duminică, 5 mai, spre Murmansk, a înlocuit două modele SSJ 100 cu altele din aceeași serie. Avioanele trebuiau să zboare spre Riga, respectiv Minsk. Motivul acestei decizii nu a fost însă făcut public. 

Un alt avion Sukhoi Superjet 100 a fost consemnat la sol, miercuri, din cauza unei probleme tehnice în orașul Rostov-pe-Don, potrivit agenției RIA Novosti, care citează o sursă anonimă.

Tot miercuri, pe aeroportul Sheremetyevo, un SSJ 100 a fost oprit la sol, tot din cauza unei disfuncționalități tehnice, iar cursa Moscova-Permn a fost anulată, subliniază The Moscow Times.

Sursa. Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău