Traficul rutier va fi suspendat pe 9 mai pe mai multe străzi din Capitală

  • 08 Mai 2019 16:27
Traficul rutier va fi suspendat pe 9 mai pe mai multe străzi din Capitală

Traficul rutier va fi suspendat joi, 9 mai, pe mai multe străzi din Capitală, în legătură cu manifestațiile prilejuite de Ziua Victoriei și Ziua Europei.

Inspectoratul General al Poliției informează că, de la ora 09.00, circulația rutieră va fi sistată în Piața Marii Adunări Naționale, tronsonul cuprins între străzile Pușkin și Bănulescu-Bodoni, transmite IPN.

De la ora 09.30, circulația va fi temporar restricționată pe itinerariul: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Bănulescu-Bodoni, str. Mateevici, str. Alecsandri, sensul giratoriu al Cinematografului Gaudeamus. Totodată, și pe segmentul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, sensul giratoriu al Cinematografului Gaudeamus.

Între orele 07.00 – 10.00, va fi sistată circulația pe str. M. Kogălniceanu, tronsonul cuprins între str. Armenească și Ismail. La fel, și pe str. Tighina, tronsonul dintre str. București și M. Kogălniceanu. De asemenea și pe str. Lev Tolstoi, între Ismail și București.

Potrivit IGP, pe parcursul zilei vor fi dislocate mai multe echipaje de patrulare mobilă care vor dirija fluxul participanților la trafic și vor redirecționa deplasarea transportului pe parcursul desfășurării manifestărilor, pentru a nu admite crearea ambuteiajelor și periclitarea circulației rutiere.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:2,57 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău