Traficul rutier, reluat în capitală

  • 14 Mai 2023 12:17
Traficul rutier, reluat în capitală

Activitatea cotidiană în Chișinău a fost reluată. Traficul rutier a revenit la regimul obișnuit. Coloanele oficiale părăsesc orașul, deplasânduse spre localitatea Bulboaca, menționează Poliția.

„Reamintim că transportul care circulă din direcția or. Tighina și are necesitate de a se deplasa spre mun. Chișinău este redirecționat pe d/n M5, prin localitatea Calfa sau pe d/n G109 (Delacău – Bulboaca – R2). La fel, transportul care circulă din direcția raioanelor Ștefan Vodă și Căușeni și are necesitate de a se deplasa spre mun. Chișinău va fi redirecționat pe același traseu.

Activitățile comerciale și culturale din spațiile deschise, care sunt în afara perimetrului exercițiului pe traseul spre Bulboaca, se desfășoară în regim normal. Scopul exercițiului constă în consolidarea cooperării interinstituționale între autoritățile din domeniul securității naționale, interoperabilității și sporirii capacității de organizare și răspuns necesar bunei desfășurări a Summitului CPE din 1 iunie.
 
Autoritățile își sincronizează acțiunile în așa mod ca să diminueze la maxim disconfortul participanților la trafic”, menționează oamenii legii.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău