Traficul rutier pe unele străzi din capitală suspendat: Spații Verzi execută lucrări de curățare a arborilor

  • 25 Martie 2023 13:15
Traficul rutier pe unele străzi din capitală suspendat: Spații Verzi execută lucrări de curățare a arborilor

Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi, în intervalul orelor: 07:30-16:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Vlaicu Pârcălab, tronsonul cuprins între str. București și str. Mitropolit Varlaam. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor silvotehnice de curățare și egalaj a arborilor.

De asemenea, în perioada: 28.03.2023 - 31.05.2023, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între str. Alexandr Pușkin și str. Mihai Eminescu, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a str. 31 August 1989.

„Spații Verzi execută lucrări de curățare a arborilor care prezintă pericol. Lucrările sunt efectuate în toate sectoarele capitalei. Astăzi specialiștii intervin pe strada Vlaicu Pîrcălab, tronsonul cuprins între str. București și str. Mitropolit Varlaam.
 
Lucrările sunt executate în baza autorizației pentru tăiere în fondul forestier și au fost coordonate cu Inspectoratul pentru Protecția Mediului. Traficul rutier este suspendat între str. Mitropolit Varlaam și str. București până la ora 16.00. Atragem atenția proprietarilor de automobile să țină cont de apelul serviciilor municipale și să nu își lase automobilele în locuri nesigure ori în apropierea arborilor. În locurile lipsă sunt plantați arbori noi”, se arată într-un comunicat emis de Primărie.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău