Traficul rutier pe strada Ion Creangă, suspendat total

  • 04 Mai 18:22
Traficul rutier pe strada Ion Creangă, suspendat total

Traficul rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între străzile V. Belinski și E. Coca, în ambele direcții, va fi suspendat în totalitate, începând de miercuri 5 mai, până vineri – 7 mai. Potrivit Primăriei Chișinău, măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din municipiul Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare”, transmite IPN.

Pe perioada executării lucrărilor, se deschide ruta suplimentară de troleibuz „D" „șos. Balcani - Universitatea de medicină", ruta de troleibuz nr. 27 se suspendă, iar itinerarul rutei de troleibuz nr. 1 se modifică. Acesta va începe în direcția sectorului Buiucani - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și în continuare pe traseul stabilit. Totodată, itinerarul rutei de troleibuz nr. 3 a fost stabilit de din direcția str. Alba-Iulia - pe traseul stabilit, în direcția spre centrul urbei - de pe str. Alba-Iulia pe str. Constituției și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 4 în direcția sectorului Buiucani, va începe de pe str. Vasile Lupu pe str. Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit, traseul rutei de troleibuz nr. 21 se scurtează de la Piața Dimitrie Cantemir până la str. Bariera Sculeni, traseul rutei de troleibuz nr. 22 se scurtează de la Piața Dimitrie Cantemir până la Parcul „Alunelul", iar itinerarul rutei de troleibuz nr. 35 – de pe str. Tudor Vladimirescu pe str. Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, itinerarul rutei de autobuz nr. 11 se scurtează până la Piața Unirii Principatelor, itinerarul rutei de autobuz nr. 26 se modifică în direcția sectorului Buiucani - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Serghei Lazo și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor de microbuz nr. 101 și nr. 125 în direcția sectorului Buiucani vor începe de pe str. București pe str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit, itinerariul rutei de microbuz nr. 103 în direcția sectorului Buiucani - de pe str. Ion Creangă pe str. Eugen Coca și în continuare pe traseul stabilit. Itinerarul rutei de microbuz nr. 121 se modifică în direcția sectorului Buiucani, de pe str. Ion Creangă pe str. Eugen Coca și în continuare pe traseele stabilite, iar itinerarul rutei de microbuz nr. 124 se în direcția sectorului Buiucani va fi de pe str. Eugen Coca pe str. Ion Neculce și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, itinerarul rutei de microbuz nr. 174 se modifică în direcția sectorului Buiucani: de pe str. Ion Creangă pe str. Eugen Coca și în continuare pe traseul stabilit, itinerarul rutei de microbuz nr. 185 se modifică în direcția sectorului Buiucani - pe traseul stabilit, în direcția spre centrul urbei - de pe str. Alba-Iulia pe str. Constituției și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:2,06 m/s
Tue
14
Wed
12
Thu
12
Fri
16
Sat
16

Curs oficial BNM 10 Mai 2021

MDL RATĂ TREND
EUR 21.4838 -0.0000
USD 17.8399 -0.0000
RON 4.3609 -0.0000
UAH 0.6431 -0.0000
RUB 0.2391 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău