Traficul rutier este suspendat în PMAN. Transportul public este deviat pe străzile adiacente

  • 13 Mai 2023 10:50
Traficul rutier este suspendat în PMAN. Transportul public este deviat pe străzile adiacente

Traficul rutier este suspendat pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și str. A. Pușkin (Piața Marii Adunări Naționale) pe durata zilei de azi până pe data de 15 mai, ora 8:00.

Troleibuzele pe rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34 - vor circula pe str. București (tur-retur).  

Autobuzele spre sec. Botanica/Râșcani

Rutele nr. 9, 26 și 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit; Ruta nr. 5: de pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Spre sec. Buiucani

Rutele nr. 9, 11, 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, . Mit. G. Bănulescu - Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.  Astăzi au loc evenimente consacrate Zilei Europei în Piața Marii Adunări Naționale.

După concertul oferit de formația etno-rock Zdob și Zdub , Marcel Ștefăneț & Ethno Republic, Opincuta Folk-Group, și Satoshi, începând cu ora 21:30 veți putea urmări finala Eurovision Song Contest, transmisă în direct din Liverpool, Marea Britanie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Tue
6
Wed
7
Thu
7
Fri
7
Sat
7
Arhivă Radio Chișinău