Trafic suspendat pe strada Tighina din Capitală

  • 20 Februarie 2021 08:51
Trafic suspendat pe strada Tighina din Capitală

Traficul rutier pe strada Tighina, în perimetrul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt - strada 31 August, 1989, va fi suspendat astăzi, 19 februarie, începând cu ora 07.00 până la 17.00. Restricțiile de circulație sunt instituite în legătură cu executarea lucrărilor de demontare și evacuare a macaralei de pe șantierul amplasat pe strada Tighina, 24, transmite IPN.

În acest context, Primăria Chișinău informează că transportul public care traversează zona își va modifica traseul. Troleibuzele de pe ruta nr.34 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Ciuflea, întoarcere la intersecția cu strada București, strada Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr.9 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Vasile Alecsandri, strada București, strada Tighina și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, microbuzele de pe ruta nr.113 vor circula de pe strada Ismail, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ciuflea, Viaduct și în continuare pe traseul stabilit, iar rutele de microbuz nr.190 și 192 vor circula de pe strada Tighina, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ismail, strada București și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir
Meteo Chișinău
9,96
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău