Trafic rutier suspendat timp de o zi pe bulevardul Moscova din capitală. Transportul public va circula pe trasee modificate

  • 15 Iulie 2023 16:25
Trafic rutier suspendat timp de o zi pe bulevardul Moscova din capitală. Transportul public va circula pe trasee modificate

Traficul rutier pe bulevardul Moscova, tronsonul cuprins între străzile Matei Basarab și Studenților va fi suspendat duminică, 16 iulie, în legătură cu desfășurarea Cupei BMW Club Moldova la Drift, etapa I. Anunțul a fost făcut sâmbătă de către Primăria Municipiului Chișinău.

Traficul rutier pe bd. Moscova, tronsonul cuprins între străzile Matei Basarab și Studenților va fi suspendat duminică, 16 iulie, în legătură cu desfășurarea Cupei BMW Club Moldova la Drift, etapa I, anunță primăria Municipiului Chișinău.

Astfel, în perioada menționată, circulația transportului public care traversează zona va fi organizată pe străzile adiacente.

Ruta de troleibuz nr. 10 se suspendă iar numărul de troleibuze circulante pe ruta nr. 24 va fi majorat.

Itinerarul rutei de autobuz nr. 19 se modifică după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. Miron Costin, str. N. Dimo și în continuare pe traseul stabilit;

Itinerarul rutei de autobuz nr. 26 se modifică tur-retur va avea următorul traseu: de pe bd. Moscova pe str. Miron Costin, str. N. Dimo, str. Studenților și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 28, 37, 47 si 48 se modifica tur-retur după cum urmează: de pe bd. Moscova pe str. Miron Costin, str. Florilor, str. Studenților și in continuare pe traseele stabilite.

Rutele de microbuz nr. 112, 162 si 186 vor circula de pe bd. Moscova pe str. Miron Costin, str. N. Dimo, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de microbuz nr. 130 va circula de pe str. Florilor pe str. Studenților si in continuare pe traseul stabilit, retur – pe același traseu.

 



Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:5,66 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău