Trafic rutier, suspendat pe unele străzi din Chișinău

  • 24 Octombrie 2022 12:34
Trafic rutier, suspendat pe unele străzi din Chișinău

În perioada 25 octombrie 2022 - 31 octombrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Armenească, tronsonul cuprins între străzile Alexandru cel Bun și Columna.

„Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de pozare a rețelei de apeduct și canalizare,” informează Primăria.

Pe perioada efectuării lucrărilor de reparație curentă, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Rutele de autobuz nr. 26 și nr. 28 - vor circula de pe str. Studenților, pe Calea Orheiului, str. Ceucari, str. Socoleni și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 162 și nr. 186 - vor circula de pe str. Studenților, pe Calea Orheiului, str. Ceucari, str. Socoleni și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, pe perioada 25 octombrie - 8 noiembrie 2022, va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Socoleni, tronsonul cuprins între str. Ceucari și Calea Orheiului, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație a carosabilului din str. Socoleni.

În legătură cu executarea lucrărilor menționate, ruta de microbuz nr. 138, va circula de pe str.Vasile Alecsandri pe str. Veronica Miele, str. Mihai Eminescu, str. Alexandru cel Bun, și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,54 m/s
Thu
22
Fri
22
Sat
25
Sun
29
Mon
28
Arhivă Radio Chișinău