Trafic rutier suspendat pe str. Tighina

  • 13 Septembrie 2023 17:33
Trafic rutier suspendat pe str. Tighina

Traficul rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. București și str. M. Kogălniceanu, cu blocarea intersecțiilor din str. București - str. M. Kogălniceanu, va fi suspendat în perioada 16 – 30 septembrie 2023. Potrivit Primăriei Chișinău, măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație pe tronsonul din str. Tighina, transmite IPN.

Astfel, în perioada executării lucrărilor de reconstrucție a str. Tighina, circulația transportului public va fi reorganizată. Autobuzele de pe ruta nr.9 vor circula în tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Pann Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul microbuzelor de pe ruta  nr. 191 se modifică după cum urmează: tur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Pann Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,06 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău