Trafic rutier suspendat pe str. Tighina

  • 13 Septembrie 2023 17:33
Trafic rutier suspendat pe str. Tighina

Traficul rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. București și str. M. Kogălniceanu, cu blocarea intersecțiilor din str. București - str. M. Kogălniceanu, va fi suspendat în perioada 16 – 30 septembrie 2023. Potrivit Primăriei Chișinău, măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație pe tronsonul din str. Tighina, transmite IPN.

Astfel, în perioada executării lucrărilor de reconstrucție a str. Tighina, circulația transportului public va fi reorganizată. Autobuzele de pe ruta nr.9 vor circula în tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Pann Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul microbuzelor de pe ruta  nr. 191 se modifică după cum urmează: tur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Pann Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
29,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:3,09 m/s
Sat
27
Sun
28
Mon
24
Tue
26
Wed
27
Arhivă Radio Chișinău