Trafic rutier suspendat pe o stradă din sectorul Buiucani

  • 05 Octombrie 2019 08:43
Trafic rutier suspendat pe o stradă din sectorul Buiucani

De sâmbătă, 5 octombrie, ora 06.00, și până duminică, 6 octombrie, ora 23.00, va fi suspendat total traficul rutier pe strada Vasile Lupu, sectorul Buiucani al capitalei.

Restricții de circulație se vor impune în perimetrul străzii Constituției și Gheorghe Codreanu. Măsura este impusă de necesitatea executării lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice, se spune întru-un comunicat de presă la municipalității, citat de IPN.

Potrivit autorităților municipale, troleibuzele de pe ruta numărul 4 vor fi direcționate de pe strada Ion Creangă pe Piața Unirii Principatelor, strada Ion Creangă, strada Vissarion Belinski, strada Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta numărul 129, tur, vor circula de pe strada Constantin Stere pe strada Vasile Lupu, strada Vissarion Belinski, strada Ion Creangă, Piața Unirii Principatelor și în continuare pe traseul stabilit. Retur – pe același traseu.

Microbuzele de pe ruta numărul 174 vor fi direcționate, tur, de pe strada Ion Creangă pe strada Vissarion Belinski, strada Vasile Lupu, strada Gheorghe Codreanu, strada Drumul Taberei, strada Cornului și în continuare pe traseul stabilit. Retur – pe același traseu.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău