Trafic rutier suspendat parțial pe mai multe străzi din Chișinău, începând de astăzi, 18 februarie

  • 18 Februarie 2023 09:40
Trafic rutier suspendat parțial pe mai multe străzi din Chișinău, începând de astăzi, 18 februarie

Traficul rutier va fi suspendat parțial în perioada 18-26 februarie pe strada Vasile Alecsandri din capitală, tronsonul cuprins între străzile Octavian Goga și Alexandru Hâjdeu. Potrivit Primăriei Chișinău, sistarea traficului va avea loc în legătură cu organizarea porțiunii de stradă pentru staționarea autobuzelor de rută pe tronsonul menționat, transmite IPN.

De asemenea, în perioada 20 februarie – 31 mai, va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina, tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada București. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct, canalizare și integral a părții carosabile pe strada Tighina.

În perioada menționată, circulația transportului public va fi reorganizată. Troleibuzul de pe ruta nr. 34 va circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Ciuflea, întoarcere la intersecția cu străzile  București, Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit. Traseul rutei de autobuz nr. 9 la fel se modifică. Atobuzul va circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Ismail, București, Tighina și în continuare pe traseul stabilit. Va fi modificat și traseul rutei de microbuz nr. 103. Microbuzul va circula de pe strada 31 August 1989 pe strada Armenească, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, bulevardu Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

În perioada 20 februarie – 31 mai va fi suspendat și traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Bulgară și Ismail, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct, canalizare și a părții carosabile pe strada 31 August 1989. Circulația transportului public va fi reorganizată.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău