Trafic perturbat în Chișinău din cauza pregătirilor de Ziua Independenței

  • 22 August 2016 12:32
Trafic perturbat în Chișinău din cauza pregătirilor de Ziua Independenței

Săptămâna aceasta traficul prin centrul capitalei va fi perturbat, din cauza pregătirilor care vor avea loc înainte de Ziua Independenței.

Accesul în Piața Marii Adunări Naționale va fi restricționat pe 24 august, atunci când vor începe repetițiile, iar pe 25 și 26 august va fi închis bulevardul Ștefan cel Mare, pe porțiunea cuprinsă între strada Mihai Viteazu și Ismail, între orele 8:00 și 14:00, a anunțat vice-primarul capitalei, Nistor Grozavu.

De asemenea, marcajul rutier din Piața Marii Adunări Naționale, va fi șters imediat după Ziua Independenței, a subliniat vice-primarul. El le-a prezentat scuze șoferilor pentru inconveniențele create și a recunoscut că marcajul îi duce în eroare pe conducătorii auto care circulă dinspre Buiucani spre Botanica.

Menționăm că marcajul curbat a apărut acum trei zile în centrul capitalei, astfel încât mulți șoferi au fost puși în situația de a intra pe contrasens urmându-l. Ulterior, autoritățile locale au explicat că acesta este unul provizoriu și a fost aplicat pentru parada militară care se va desfășura cu ocazia Zilei Independenței.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău