Trafic aerian dat peste cap în Marea Britanie: Companiile aeriene avertizează în privința unor întârzieri ale zborurilor

  • 28 August 2023 15:44
Trafic aerian dat peste cap în Marea Britanie: Companiile aeriene avertizează în privința unor întârzieri ale zborurilor

O „problemă tehnică” a afectat sistemele de control al traficului aerian din Marea Britanie, iar companiile aeriene avertizează în privința unor întârzieri ale zborurilor, relatează BBC.

Serviciile Naționale de Trafic Aerian din Marea Britanie au declarat că se confruntă cu „probleme tehnice” și că au „aplicat restricții pe fluxul de trafic pentru a menține siguranța”.

„Inginerii lucrează pentru a găsi și a remedia defecțiunea. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient pe care acest lucru îl poate cauza”, a transmis instituția, care nu a oferit informații suplimentare despre ce a cauzat defecțiunea sau cât timp va dura remedierea acesteia.

Anterior, compania aeriană scoțiană Loganair a anunțat pe platforma socială X, fostul Twitter, că a avut loc o defecțiune la nivelul întregii rețele a sistemelor informatice de control al traficului aerian din Marea Britanie, avertizând că unele zboruri s-ar putea confrunta cu întârzieri.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău