Topul celor mai mari cheltuieli în campania pentru alegerile locale: Partidele care au cheltuit peste trei milioane de lei

  • 14 Octombrie 2019 13:20
Topul celor mai mari cheltuieli în campania pentru alegerile locale: Partidele care au cheltuit peste trei milioane de lei

Formațiunea „Partidul Nostru” (PN) și Partidul Politic Șor (PPȘ) au avut cele mai mari cheltuieli în campania pentru alegerile locale până la data de 11 octombrie 2019, potrivit informațiilor prezentate pe site-ul oficial al Comisiei Electorale Centrale.

PN a cheltuit până acum în campania electorală 4,11 milioane de lei, PPȘ – 4,07 milioane, iar Partidul Socialiștilor (PSRM) – peste 3,3 milioane de lei.

Pe locul patru în topul cheltuielilor electorale se află Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) cu aproape 2 milioane de lei, urmat de Blocul ACUM Platforma DA și PAS (ACUM) cu 1,9 milioane de lei cheltuite în actuala campanie electorală.

Partidul Democrat din Moldova (PDM), care în precedentele campanii, se afla printre formațiunile cu cele mai mari cheltuieli, ocupă acum doar locul șase cu 1,2 milioane de lei cheltuiți în actuala campanie.

Partidele politice au folosit majoritatea resurselor pentru cheltuieli de publicitate și materiale promoționale de campanie electorală, potrivit sursei.

Cele mai mari venituri a raportat până acum PSRM – cca 6,5 milioane de lei, urmat de PN cu 4,4 milioane, PPȘ cu 4,1 milioane, PLDM cu 2 milioane, Blocul ACUM cu 1,9 milioane de lei și PDM cu 1,3 milioane de lei.

 

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău