Top 5 aplicații pentru smartphone care vă ajută să vă organizați bugetul

  • 13 Iunie 2018 16:40
Top 5 aplicații pentru smartphone care vă ajută să vă organizați bugetul

Pentru a fi siguri că nu rămâneți datori de la o lună la alta și că veniturile dumneavoastră sunt organizate corespunzător cel mai bine este să folosiți o metodă prin care vă controlați bugetul lunar, scrie Financiarul.

Majoritatea oamenilor preferă să își noteze veniturile și cheltuielile lunare și să păstreze chitanțele pentru a vedea pe ce cheltuiesc banii, notează sursa citată. Pentru cei mai moderni care utilizează deja un smartphone sau o tabletă există aplicații gratuite sau plătite care se pot ocupa de managementul bugetului dumneavoastră mult mai rapid și mai ușor.

Cele mai populare sunt:

  1. Mint – una dintre cele mai vechi și apreciate aplicații pentru controlul cheltuielilor. În plus, vă poate alerta atunci când depășiți bugetul lunar și are o interfață ușor de folosit.

  2. My Wallets – o aplicație ușor de folosit pentru începători și foarte bogată în funcții pentru cei mai experimentați. În plus, poate fi folosită de toată familia datorită funcției de sincronizare.

  3. CashControl – cu un scor de 4,7 in magazinul iTunes este una dintre cele mai populare aplicații pentru buget și economii de pe piață.

  4. MoneyMaganer – o aplicație care ocupă puțin spațiu în memoria telefonului dar vă oferă toate funcțiile de care aveți nevoie fiind în același timp gratuită.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău