Top 10 filme pe care le poți viziona în acest weekend

  • 12 Februarie 2023 18:33
Top 10 filme pe care le poți viziona în acest weekend

Topul 10 al filmelor de vizionat în acest weekend, pe baza recomandărilor platformei online, transmite verandamall.ro.

„Tu, el, ea, noi”. Filmul, în distribuția lui Nilam Farooq, Jonas Nay și Tim Oliver Schultz este regizat de Florian Gottschick și prezintă o comedie germană despre patru prieteni merg la o cabană pe o plajă pustie. Aceștia aleg să experimenteze schimbul de parteneri, însă ideea lor eșuează. Ca o consecință dură, aceștia se eliberează de toate secretele ascunse până în prezent.

Locul 2 astăzi în România este un thriller denumit Colți în noapte. Aflat în distribuția lui Debby Ryan, Lucy Fry și Jorge Lendeborg, filmul prezintă un șofer tânăr care alege să ia două cliente pentru o noapte de distracție în inima orașului. Totul se schimbă când pasagerele nu sunt ceea ce par, iar lupta șoferului pentru supraviețuire va fi una destul de mare.

„Eu și Marley”. Un film inspirat din viața reală și bazat pe o carte renumită, în distribuția lui Owen Wilson, Eric Dane și Jennifer Aniston, este în prezent o comedie Netflix de mare succes. În peliculă este vorba despre doi tineri însurați care au de învățat foarte multe lecții de la Marley, nimeni altul decât micul lor labrador, care  mereu intră în probleme.

Un alt film aflat în top 10 cele mai bune de vizionat în acest weekend este „Crimă sub aspectul literei W”. Comedia poloneză o aduce în prim plan pe o mamă casnică ce iubește poveștile polițiste. Așa ajunge să descopere cele mai mari secrete ale locuitorilor din orășelul ei. Ea va investiga uciderea unei femei, însă totul ia amploare pe măsură ce cercetările avansează.

„Downton Abbey” este astăzi în top 10 Netflix. Filmul britanic este o adevărată dramă socială, un film bazat pe intelectualitate și sobrietate,  în distribuția: Maggie Smith, Hugh Bonneville și Elizabeth McGovern. Pelicula prezintă familia Crawley ai cărei membri, alături de mai mulți angajați, pleacă într-o vizită regală. Planurile lor se strică brusc, iar totul ia o întorsătură neașteptată.

„Lupta uitată”. Filmul militar de acțiune și aventură prezintă un pilot de planor, un soldat nazist și o membră a Rezistenței care își unesc destinele într-un mod destul de tragic. Acțiunea se petrece în timpul bătăliei de la Schelde din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

În distribuția lui Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard ș mulți alți cineaști de renume, comedia romantică „Întâlnire explozivă” este în top 10 Netflix pentru acest weekend. Filmul o prezintă pe June, o femeie care nu a avut niciodată noroc în dragoste și brusc, devine complet atrasă de un bărbat care o implic în mijlocul unei aventuri și în lupta pentru supraviețuire.

Și comedia „Ticăloasele” este în top 10, fiind un film ireverențios, care aduce în atenția publicului o hoață și o escroacă. Cele două se împrietenesc și își unesc forțele pentru a face un plan pentru a pune mâna pe toată averea unui miliardar.

„Strada Umanității nr. 8” este de departe un film pe care vrei să îl vezi dacă înțelegi cu adevărat ce se întâmplă în aceste momente în întreaga lume. Filmul franțuzesc este unui haios și în același timp emoționant, care prezintă Parisul în momentul în care Franța a intrat în lockdown. Locatarii unui bloc sunt nevoiți să se adapteze la un nou mod de viață, să fie solidari și să se obișnuiască unul cu celălalt.

Comedia romantică „Ai fost vreodată pe lună” prezintă o jurnalistă de modă care decide brusc să vândă tot ce are, inclusiv ferma moștenită dintr-o provincie italiană. Brusc, ea întâlnește un fermier, iar viața sa se schimbă radical.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău