Toate aeronavele operatorilor naționali și străini, obligate să evite zona din Estul Ucrainei

  • 18 Iulie 2014 15:23
Toate aeronavele operatorilor naționali și străini, obligate să evite zona din Estul Ucrainei

Toate aeronavele operatorilor naționali și străini, au fost obligate, vineri, printr-o decizie a Comisiei de navigație aeriană a Republicii Moldova să evite zona din Estul Ucrainei, până când vor fi luate, la nivel internațional, decizii privind utilizarea acesteia.Autoritățile ucrainene au închis ieri toate rutele aeriene care tranzitează estul țării, după prăbușirea…

Toate aeronavele operatorilor naționali și străini, au fost obligate, vineri, printr-o decizie a Comisiei de navigație aeriană a Republicii Moldova să evite zona din Estul Ucrainei, până când vor fi luate, la nivel internațional, decizii privind utilizarea acesteia.

Autoritățile ucrainene au închis ieri toate rutele aeriene care tranzitează estul țării, după prăbușirea unui avion al companiei Malaysian Airlines, a anunțat Eurocontrol -  organizația care se ocupă de gestionarea spațiului aerian european.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, care avea la bord 280 de pasageri și 15 membri ai echipajului, s-a prăbușit în regiunea ucraineană Donețk, la aproximativ 50 de kilometri de frontiera cu Rusia. Există suspiziunea că acesta a fost doborât de o rachetă sol-aer lansată de separatiștii proruși.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:76 %
Vint:4,63 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău