Tinerii juriști, chemați să-și depună candidaturile pentru programul LEAD 2018

  • 02 Noiembrie 2017 12:07
Tinerii juriști, chemați să-și depună candidaturile pentru programul LEAD 2018

Vrei să contribui la schimbare? Vrei să devii lider în sistemul de justiție? Vrei să fii parte dintr-o rețea puternică de tineri motivați?

Apelul la candidaturi pentru programul LEAD 2018 mai este deschis doar până duminică! Vor fi selectați cei mai buni 20 de tineri juriști care demonstrează potențial de lideri și dorință de a fi factori de schimbare în sistemul de justiție.

Programul se adresează tinerilor juriști din Republica Moldova aflați în primii 5 ani de carieră profesională, indiferent de profesia juridică exercitată, masteranzilor, precum și studenților la drept aflați în ultimul an de studiu.

LEAD 2018 presupune cinci sesiuni de training în Republica Moldova și România, discuții deschise cu profesioniști din domeniul juridic, implementarea unor proiecte de grup și o vizitã de studiu la București. 

Dosarul de candidatură în limba româna trebuie să conțină un CV, scrisoare de motivație de o pagină și un eseu de maxim 2 pagini în care este prezintată o viziune de schimbare pentru sistemul de justiție din Republica Moldova. Termen limită: dumnică, 5 noiembrie, ora 23:59.

Toate costurile de participare în program vor fi acoperite de organizatori. 

Pentru mai multe detalii accesați www.ink.org.ro/leadership sau vizitați pagina de Facebook www.facebook.com/LEADMoldova

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:3,09 m/s
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău