Tinerii din Chișinău vor fi întrebați despre provocările cu care se confruntă

  • 08 Aprilie 12:48
Tinerii din Chișinău vor fi întrebați despre provocările cu care se confruntă

În această săptămână, în municipiul Chișinău va fi lansat un sondaj în cadrul căruia tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani vor fi întrebați despre necesitățile lor. Rezultatele vor fi prezentate la sfârșitul lunii mai, în cadrul Forumului municipal al tinerilor, transmite IPN.

 

„Este un proces pe care îl desfășurăm în fiecare an, în care chestionăm tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani cu privire la provocările pe care le au. Deja a început instruirea a peste 100 de tineri operatori care vor realiza sondajul, iar până pe 15 mai urmează a fi chestionați 1800 de tineri”, a declarat Petru Grecu, directorul Centrului municipal de tineret, la ședința operativă de la Primărie.

La sfârșitul lunii mai urmează să fie desfășurat Forumul municipal al tinerilor, la care vor fi prezentate rezultatele sondajului. „De obicei, în cadrul forumului tinerii vin și cu soluții asupra acestor provocări, iar municipalitatea lansează proiecte și activități pentru soluționarea acestor probleme ale tinerilor”, a mai spus Petru Grecu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:5,66 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău