Tineri din Republica Moldova, participanți la turneul de șah „Cupa Aegyssus” organizat în Tulcea

  • 13 Septembrie 2022 16:25
Tineri din Republica Moldova, participanți la turneul de șah „Cupa Aegyssus” organizat în Tulcea

Centru de Șah Cahul a participat, la invitația clubului de șah ACS Logic Delta din municipiul Tulcea, la turneul de șah Cupa Aegyssus desfășurat în perioada 10-11 septembrie 2022 în municipiu.

Echipa de șah din Cahul a fost formată de grupa A nelegitimați FIDE: Leon Alexandru, Munteanu Elisei, Mocanu Stas și grupa B legitimați FIDE, Mocanu Andrian.

„Jocul s-a petrecut dupa sistemul de șah rapid 15 minute+12 secunde la mutare. În Grupa A au participat 48 de jucători din 3 țări România, R. Moldova și Ucraina în mai multe categorii, jucătorii noștrii au arătat cunoștințele bune ale jocului de șah”, se arată într-o postare pe pagina de Faocebook a Palatului de Cultură „N.Botgros” din Cahul.

Astfel, potrivit sursei citate, Munteanu Stas a ocupat locul 6 din 48 de participanți și locul 2 la categoria U14, Munteanu Elisei, în categoria U10 a bifat 4 puncte din 7, câștigând locul III, iar Leon Alexandru, cel mai tânăr membru al echipei, categoria U8 a ocupat locul I în cea de-a doua zi de joc.

În grupa B legitimați FIDE Centrul de șah Cahul a fost reprezentat de tânărul șahist Mocanu Andrian care a luat locul III la categoria U10 legitimați, transmite infoprut.ro.

Competiția de șah rapid „Cupa Aegyssus SportFest 22” a avut loc la Liceul Tehnologic Henri Coandă din municipiul Tulcea și a adunat peste 100 de tineri din România, Republica Moldova, Ucraina și Spania

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:2,57 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
12
Arhivă Radio Chișinău