Timofti l-a asigurat pe Schuebel că guvernarea rămâne fidelă ideii de integrare europeană

  • 18 Februarie 2013 08:51
Timofti l-a asigurat pe Schuebel că guvernarea rămâne fidelă ideii de integrare europeană

Președintele Nicolae Timofti, a discutat cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Dirk Schuebel, despre situația politică din Republica Moldova și disensiunile din interiorul Coaliției de guvernare.

Potrivit unui comunicat al Președinției, șeful statului l-a informat pe ambasadorul european despre consultările pe care le-a avut în ultimele zile cu liderii Alianței pentru Integrare Europeană și și-a reconfirmat disponibilitatea de a continua aceste consultări până la identificarea unei soluții pentru depășirea situației create. 

Nicolae Timofti a dat asigurări că actuala guvernare și toți exponenții săi rămân fideli ideii de integrare europeană și vor păstra actualul curs de dezvoltare a Republicii Moldova, se afirmă în comunicatul Președinției.

Nicolae Timofti a avut întrevedere cu fiecare lider din alianță în parte. El a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că există șanse ca liderii politici ai PLDM, PD și PL să convină asupra unui nou acord de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău