Tim Robbins, pentru prima dată în România

  • 11 Aprilie 2016 16:50
Tim Robbins, pentru prima dată în România

Actorul Tim Robbins, distins cu Oscar și Globul de Aur, va fi prezent pentru prima dată în România, pe 16 iunie, la Sibiu, în calitate de regizor al spectacolului 'Visul unei nopți de vară', în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, a declarat luni, pentru AGERPRES, Constantin Chiriac, directorul festivalului.Celebrul actor va merge apoi la București, cu compania…

Actorul Tim Robbins, distins cu Oscar și Globul de Aur, va fi prezent pentru prima dată în România, pe 16 iunie, la Sibiu, în calitate de regizor al spectacolului 'Visul unei nopți de vară', în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, a declarat luni, pentru AGERPRES, Constantin Chiriac, directorul festivalului.

Celebrul actor va merge apoi la București, cu compania din Los Angeles 'The Actors' Gang', a cărui fondator și director artistic este. Negocierile pentru aducerea în România a lui Tim Robbins au durat cinci ani, potrivit lui Constantin Chiriac. 'Se muncește de vreo cinci ani ca să-l aducem. E important că reușim, e un cadou țării. Pe lângă Sibiu, va juca și la București. Am vorbit cu structuri din București, împreună cu Direcția de Cultură a Municipiului București și cu Teatrul de Comedie, reușim să-l ducem și în București. Nu a mai fost în România. El este laureatul premiului Oscar și de două ori Globul de Aur', a precizat Constantin Chiriac, directorul Festivalului Internațional de Teatru de Sibiu (FITS).

Potrivit lui Constantin Chiriac, compania 'The Actors' Gang' va prezenta în 16 și 17 iunie, la Filarmonica de Stat din Sibiu, spectacolul 'Visul unei nopți de vară', în regia lui Tim Robbins. Deja biletele au fost puse în vânzare, prețurile fiind de 10, respectiv 40 de lei, în funcție de locul în sală. Tim Robbins va susține și o conferință specială în cadrul FITS. Celebrul actor va primi o stea pe Aleea Celebrităților din Sibiu, în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 18 iunie. Cunoscut publicului român mai ales pentru rolul din filmul 'Închisoarea îngerilor', Tim Robbins a fost laureat o dată cu premiul Oscar și de două ori cu Globul de Aur. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este unul din cele mai importante trei festivaluri ale artelor spectacolului din lume.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
28
Cer senin
Umiditate:24 %
Vint:3,6 m/s
Fri
20
Sat
21
Sun
23
Mon
22
Tue
23

Curs oficial BNM 14 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.7864 0.2247
USD 16.7051 0.0937
RON 4.0919 0.0471
UAH 0.6112 0.0078
RUB 0.2276 0.0005
Arhivă Radio Chișinău