Theresa May va prezenta cel mai recent plan pentru Brexit, dar parlamentari din întregul spectru politic i-au respins deja propunerea

  • 22 Mai 2019 08:47
Theresa May va prezenta cel mai recent plan pentru Brexit, dar parlamentari din întregul spectru politic i-au respins deja propunerea

Premierul britanic, Theresa May, urmează să își prezinte cel mai recent plan pentru Brexit în Parlament, miercuri, în încercarea de a obține aprobarea legii de retragere din UE, dar parlamentari din întregul spectru politic i-au respins deja propunerea.

Premierul britanic, Theresa May, a promis că va oferi parlamentului posibilitatea de a vota cu privire la oportunitatea organizării unui al doilea referendum, dacă va aproba acordul pentru Brexit. Prezentând un plan de zece puncte, ea a spus că noul acord reprezintă ultima șansă de punere în aplicare a Brexitului, după trei tentative eșuate. O respingere a noului acord va însemna practic un vot în vederea renunțării la acesta, a avertizat Th. May.

Premierul a oferit concesii opoziției laburiste cu privire la drepturile muncitorilor, standardele de mediu și o uniune vamală temporară, însă compromisurile i-au înfuriat pe unii parlamentari conservatori care o sprijiniseră în trecut, transmite BBC.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău