The Rolling Stones, cap de afiș la cea de-a 50-a ediție a Festivalului de Jazz de la New Orleans

  • 16 Ianuarie 2019 19:48
The Rolling Stones, cap de afiș la cea de-a 50-a ediție a Festivalului de Jazz de la New Orleans

Trupa britanică The Rolling Stones se numără printre artiștii care vor deține titulatura de headliner la cea de-a 50-a ediție a New Orleans Jazz and Heritage Festival, au anunțat marți organizatorii evenimentului, citați de site-ul publicației americane The Hollywood Reporter.

Printre ceilalți artiști invitați să susțină concerte pe scenele prestigiosului festival din New Orleans, care se va desfășura în acest an timp de opt zile, în perioadele 25-28 aprilie și 2-5 mai, se află Santana, Jerry Lee Lewis, Katy Perry, Dave Matthews Band, Al Green, Pitbull, Aaron Neville și o legendă a muzicii gospel, Shirley Caesar. 

Katy Perry va cânta pe 27 aprilie, prima sâmbătă a festivalului, iar rockerii de la The Rolling Stones vor urca pe cea mai mare scenă a evenimentului în seara zilei de joi, 2 mai. 

Accesul la concertul trupei britanice va fi posibil pe baza unui bilet special, valid doar în ziua show-ului și comercializat cu prețul de 185 de dolari americani. 

Locuitorii din statul american Louisiana vor putea să cumpere bilete pentru acest show în sistem de precomandă joi, 17 ianuarie. Fiecare spectator va avea dreptul de a cumpăra cel mult două bilete. 

Biletele pentru publicul general vor fi puse în vânzare vineri, 18 ianuarie, pe site-ul Festivalului de Jazz de la New Orleans și pe platforma online Ticketmaster.

Pentru prima dată în istoria festivalului american, toate celelalte 11 scene vor fi închise în momentul concertului susținut de trupa The Rolling Stones.

Organizatorii au anunțat că ediția din acest an a festivalului va include cel puțin 20 de concerte-tribut care îi vor omagia pe artiștii care au contribuit la dezvoltarea peisajului muzical din New Orleans. Printre acestea se vor afla show-uri dedicate unor muzicieni celebri, precum Louis Armstrong, Fats Domino, Mahalia Jackson, Allen Toussaint, Pete Fountain, Al Hirt și Marsalis.

Sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău