The Jam

  • 10 Februarie 2012 10:58
The Jam

All Mod Cons este al treilea LP album de studiou al celor de la The Jam, lansat pe 4 iulie 1978. Titlul – o abreviere engleză care poate fi adesea întâlnită în anunțurile de vânzări sau chirie de imobile

All Mod Cons este al treilea LP album de studiou al celor de la The Jam, lansat pe 4 iulie 1978. Titlul – o abreviere engleză care poate fi adesea întâlnită în anunțurile de vânzări sau chirie de imobile, este prescurtarea de la "all modern conveniences" (toate facilitățile moderne) și este un joc de cuvinte legat de asocierea trupei cu mișcarea mod revival (renasterea rock-ului).
Albumul a avut u...n succes comercial mult mai mare decat cel anterior, This Is the Modern World. Single-ul "Down in the Tube Station at Midnight" a fost unul din cele mai de succes hit-uri de chart ale trupei până la acel moment, ajungând pe pozitia 15 in topurile britanice.
All Mod Cons face parte din lista celor mai bune albume lansate în anii ‘70 ai secolului trecut.
În anul 2000 revista Q Magazine a plasat All Mod Cons pe locul 50 în lista sa a celor 100 cele mai mari albume britanice din toate timpurile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:77 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău