Termoelectrica, desemnată cea mai bună „Marcă comercială responsabilă social”

  • 02 Iunie 2018 16:55
Termoelectrica, desemnată cea mai bună „Marcă comercială responsabilă social”

Termoelectrica a fost desemnată cea mai bună „Marcă comercială responsabilă social”, fiind premiată cu medalia de aur. Totodată, a fost laureată în domeniul calității. Premiile au fost acordate joi, 31 mai, la Gala Businessului Moldovenesc, în cadrul concursului Marca Comercială a Anului 2017, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al instituției.

Directorul general, Veaceslav Eni, consideră că premiile obținute de către întreprindere la Gala Businessului Moldovenesc, al doilea an consecutiv, confirmă încă o dată că toate proiectele inițiate de Termoelectrica dau roade.

„Ne bucurăm că au fost apreciate atât realizările pe care le avem la capitolul îmbunătățirea calității, cât și cele pe care le facem pentru oameni și pentru municipiul Chișinău. Acest lucru ne dă puteri să fim mai buni și mai competitivi”, a spus Veaceslav Eni.

Anul trecut, în cadrul aceluiași concurs, Termoelectrica a fost premiată cu medalia de aur la secțiunea „Marca Locală”. La fel, s-a ales cu o diplomă de merit pentru realizările în domeniul calității.

Concursul Marca Comercială este organizat anual de către Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău