Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizate de Hramul orașului Chișinău

  • 15 Octombrie 2019 11:51
Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizate de Hramul orașului Chișinău

Termoelectrica a oferit trei abonamente la încălzire și apă caldă pentru câștigătorii Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, eveniment desfășurat la festivitatea dedicată Hramului orașului Chișinău. Câștigătorii extragerii au obținut abonamente de trei, două și o lună de consum gratuit de energie termică pentru încălzire și apă caldă, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al furnizorului se menționează că Olga Harbuz a obținut Premiului I – trei luni de încălzire și apă caldă gratuită (octombrie, noiembrie, decembrie 2019). Galina Ceban a câștigat Premiului II – două luni de încălzire și apă caldă gratuită (noiembrie, decembrie 2019). Tatiana Bodiu a obținut Premiului III – o lună de încălzire și apă caldă gratuită (decembrie 2019).

Potrivit SA „Termolectrica”, condițiile de participare la Tombolă au fost simple și au permis tuturor doritorilor să-și încerce norocul la extragere. Însă a fost nevoie să respecte câteva reguli. O condiție a fost să nu dețină datorii față de consumul de energie termică (încălzire și apă caldă). De asemenea, participanții urmau să prezinte factura achitată pentru energia termică și apa caldă (pentru ultima lună de facturare), precum și să declare pe propria răspundere că dețin în proprietate, locațiune sau folosință apartamentul. La fel, să se înregistreze pentru participarea la tombolă și să se identifice cu actul de identitate.

Înregistrarea la tombolă a avut loc între orele 10.00 și 15.50, la standul „Termoelectrica”, situat la intrarea în Scuarul Europei din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”. Extragerea a avut loc public, în același loc, la ora 16.00, în fața tuturor participanților. Câștigătorii au fost premiați cu certificate, conform premiului obținut.

La standul „Termoelectrica” a fost instalat și un Punct de Informare, unde toți cei interesați au putut afla mai multe informații despre activitatea companiei, proiectele în derulare și de procedura de conectare la încălzire.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău