Termoelectrica a inaugurat în Parcul Râșcani o alee cu mobilier din țevi reciclate

  • 17 Iunie 2018 07:31
Termoelectrica a inaugurat în Parcul Râșcani o alee cu mobilier din țevi reciclate

Societatea pe acțiuni „Termoelectrica” a inaugurat în Parcul Râșcani al capitalei (str. Braniștii) o alee cu bănci, minibiblioteci stradale, parcări pentru biciclete și alte obiecte de decor, confecționate de către angajații companiei din țevi și alte materiale reciclate. Spațiul a fost identificat în urma unui concurs public, în cadrul căruia au fost selectate și supuse votului circa 40 de adrese din municipiul Chișinău, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, pe parcursul a două săptămâni s-a lucrat intens la curățarea arborilor și a teritoriului de crengi și iarbă uscată, la nivelarea terenului, semănatul ierbii, lucrări de instalare a bordurii și de modernizare a scărilor și a pavajului. Proiectul de amenajare a aleii din str. Braniștii s-a bucurat de o susținere mare din partea societății civile, deoarece zona era aproape impracticabilă.

Aleea a fost inaugurată în prezența a zeci de locuitori ai sectorului Râșcani, dar și a autorităților publice locale. Directorul general al Termoelectrica SA, Veaceslav Eni, susține că prin această acțiune compania își dorește să fie mai aproape de consumatori, poziționându-se nu doar ca un simplu prestator de servicii, dar și ca un prieten mereu gata să pună umărul pentru a construi lucruri frumoase.

„Ne-am propus să fim inovativi, iar țevilor utilizate, prin care am distribuit anterior energie termică în mun. Chișinău, să le dăm o a doua viață, transformându-le în lucruri utile pentru fiecare dintre noi. Este o alee la care a depus suflet întreaga echipă și care o dedicăm consumatorilor noștri”, a spus Veaceslav Eni.

Lucrările de amenajare au fost efectuate de către „Termoelectrica”, cu susținerea partenerilor companiei.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău