Termenul limită de prezentare a declarației pe venit

  • 20 Februarie 2015 18:34

Campania declarării veniturilor persoanelor fizice a luat start în ianuarie. Termenul limită de prezentare a declarației pe venit a cetățenilor, obținut în anul 2014 și pentru achitarea impozitului aferent este 25 martie.

Întru facilitarea procedurii de depunere a declarației pe venit (CET 08), Serviciul Fiscal de Stat reamintește despre existența modalitățiielectronice de raportare, care prevede opțiunea de precompletare a formularului dat în regim on-line. Autoritatea fiscală oferă posibilitatea persoanelor fizice de a utiliza absolut gratuit acest serviciu și în acest mod interacțiunea dintre contribuabili și SFS devenind unamai comodă și rapidă.

Astfel, pentru a avea posibilitate de a depune „Declarația electronică”, utilizatorii trebuie să se adreseze la unul din Centrele de Conectare Regională a Î.S. „Fiscservinform”.

Respectiv, pentru informații suplimentare și programare întru abeneficia de acces gratuit la servicii electronice, Vă rugăm să contactați Centrul Unic de Apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul de telefon 0 8000 1525.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău