Termenul de prezentare a propunerilor pentru Programul activităților de reintegrare a fost extins

  • 19 Februarie 18:15
Termenul de prezentare a propunerilor pentru Programul activităților de reintegrare a fost extins

Termenul de prezentare a propunerilor de proiecte pentru finanțare prin Programul activităților de reintegrare a țării pentru anul 2024 a fost extins până pe 11 martie, transmite IPN.

Vor fi considerate eligibile pentru finanțare proiectele ce urmează a fi implementate în localitățile din perimetrul Zonei de Securitate și care vor contribui la realizarea dezideratului de reintegrare a țării, soluționarea problemelor strategice și cu impact comunitar/regional major, precum și proiectele ce vor îmbunătăți serviciile publice esențiale.

În mod prioritar vor fi examinate activitățile și inițiativele ce se vor concentra pe promovarea respectării drepturilor fundamentale ale omului, sprijinirea activității instituțiilor amplasate în Zona de Securitate, modernizarea infrastructurii feriboturilor, eficientizarea serviciilor publice, ocrotirea sănătății, alte acțiuni în măsură să contribuie la realizarea obiectivului guvernamental de reintegrare a țării.

Concursul de colectare a propunerilor de proiecte a fost lansat în data de 10 ianuarie, iar termenul-limită setat inițial a fost 26 februarie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,57 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău