Tenis: Simona Halep va debuta în 2021 contra australiencei Ashleigh Barty, în turneul demonstrativ de la Adelaide

  • 26 Ianuarie 2021 10:30
Tenis: Simona Halep va debuta în 2021 contra australiencei Ashleigh Barty, în turneul demonstrativ de la Adelaide

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, va juca primul său meci din 2021 contra australiencei Ashleigh Barty, liderul mondial, vineri, în cadrul turneului demonstrativ ''A Day at the Drive'', care are loc la Adelaide, au anunțat organizatorii.

Evenimentul va avea loc la Memorial Drive Tennis Centre din Adelaide, iar fondurile adunate vor fi donate Fundației Tenisului Australian.

În cadrul acestui turneu demonstrativ va evolua și o altă româncă, Irina Begu, care va juca un meci de un set cu tiebreak contra veteranei americane Venus Williams.

De la turneul demonstrativ nu vor lipsi liderul ATP, Novak Djokovic (Serbia), care va primi replica tânărului italian Jannik Sinner. Legendara jucătoare americană Serena Williams o va înfrunta pe japoneza Naomi Osaka, în timp ce spaniolul Rafael Nadal îl va întâlni pe austriacul Dominic Thiem, campionul en titre de la US Open.

Turneul de la Adelaide va marca și sfârșitul perioadei de carantină obligatorie pentru jucătorii străini care au sosit în Australia pentru a participa la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open (8-21 februarie).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivașcu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate infor

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău