Tenis: Simona Halep s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentări

  • 27 Martie 2021 17:57
Tenis: Simona Halep s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentări

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul mondial, a fost nevoită să se retragă de la turneul Miami Open din cauza unei accidentări la umărul drept, a anunțat sâmbătă site-ul WTA, scrie Agerpres.

În urma forfait-ului reprezentantei țării noastre, adversara sa din turul al treilea al competiției din Florida, letona Anastasija Sevastova. s-a calificat în optimile de finală.

"Îmi pare foarte rău că a trebuit să mă retrag atât din proba de simplu, cât și din cea de dublu de la Miami Open, însă accidentarea nu îmi permite să joc așa cum ar fi dorit. Sunt supărată că nu pot continua. Am vrut să vin aici și să dau totul, să joc multe meciuri, însă din păcate nu am reușit. Sper anul viitor mă voi întoarce aici sănătoasă și într-o formă bună", a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

Românca a ținut, totodată, să le "mulțumească responsabililor Miami Open și celor ai WTA pentru toate eforturile depuse în organizarea acestui eveniment minunat și pentru că ne-a făcut să ne simțim în siguranță".

La actuala ediție a turneului de la Miami, Simona Halep a obținut victoria sa cu numărul 400 pe un tablou principal WTA, după ce s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-0 în partida cu Caroline Garcia (Franța), joi, în turul al doilea al acestei competiții.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău