Tenis: Serena Williams va participa la turneul WTA de la Auckland

  • 21 August 2019 12:16
Tenis: Serena Williams va participa la turneul WTA de la Auckland

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fostă numărul unu mondial, și-a confirmat participarea la viitoarea ediție a turneului de la Auckland (Noua Zeelandă), în cadrul pregătirilor pentru Openul Australiei, ediția 2020, informează site-ul WTA, citat de Agerpres.

Williams, care a cucerit 7 dintre cele 23 de trofee de Mare Șlem din palmaresul său la turneul australian, ultimul dintre ele în urmă cu doi ani, va lua parte pentru a doua oară la competiția din orașul neozeelandez, după ce în 2017 a fost învinsă în optimile de finală de compatrioata sa Madison Brengle.

"Îmi doresc foarte mult să câștig titlul. Ultima oară când am fost acolo, am avut atâtea lucruri de făcut și, chiar dacă m-am luptat, nu am jucat la cel mai bun nivel al meu. Am rămas cu amintiri minunate și cu adevărat speciale de la Auckland, iar acum mi-aș dori să adaug altele pe teren", a spus Serena.

Turneul feminin de la Auckland va avea loc începând cu data de 6 ianuarie, cu o săptămână înaintea celui masculin, în timp ce Openul Australiei va debuta pe 20 ianuarie.

Ediția 2019 a competiției din Noua Zeelandă a atras un număr record de 72.000 de spectatori și a fost câștigată de germanca Julia Goerges, care a învins-o în finală pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (2-6, 7-5, 6-1). 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău