Tenis: Serena Williams pregătește un serial documentar consacrat vieții sale

  • 20 Aprilie 2021 10:37
Tenis: Serena Williams pregătește un serial documentar consacrat vieții sale

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams colaborează în prezent cu Amazon Studios în vederea realizării unui serial documentar dedicat carierei și vieții sale, informează presa din Statele Unite, SCRIE aGERPRES.

Acesta este un prim proiect prevăzut în contractul semnat de campioana americană cu Amazon Studios.

Serena Wiliams, în vârstă de 39 ani, "va colabora cu Amazon Studios pentru a dezvolta proiecte documentare și de ficțiune, care vor fi difuzate exclusiv pe Prime Video, începând cu un serial documentar, fără titlu până în prezent, care o va urma în viața sa profesională și personală", se precizează într-un comunicat difuzat de filiala de producție video a gigantului comerțului electronic.

"Sunt încântată să colaborez cu Amazon Studio, deoarece dezvoltă unele dintre cele mai importante conținuturi pentru publicul mondial. Am multe povești pe care sunt nerăbdătoare să le spun, inclusiv pe cea a continuării propriului parcurs", a precizat Serena Wiliams.

Antrenorul jucătoarei americane, Patrick Mouratoglou, va fi coproducător al seriei, alături de Serena Williams.

Amazon a anunțat, totodată, că va lansa, în cursul anului viitor, un documentar dedicat campionului mondial francez Paul Pogba, mijlocașul echipei de fotbal Manchester United.

Sursa:AGEPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău