Tenis: Roger Federer a inaugurat un muzeu al ciocolatei

  • 11 Septembrie 2020 14:26
Tenis: Roger Federer a inaugurat un muzeu al ciocolatei

Tenismanul elvețian Roger Federer a inaugurat un muzeu al ciocolatei, la Kilchberg, în cantonul Zurich, ocazie cu care a anunțat că își va relua antrenamentele intensive după operațiile la genunchi efectuate în primul semestru din 2020, care l-au obligat să pună capăt acestui sezon, scrie Agerpres.

Muzeul "Lindt Home of Chocolate" are o suprafață totală de 1.500 m pătrați, iar piesa sa de rezistență o reprezintă o fântână de ciocolată cu o înălțime de nouă metri.

Federer, care a împlini 39 de ani luna trecută, a declarat pentru cotidianul Tages-Anzeiger că și-a propus să efectueze câte două ședințe de pregătire pe zi, de minimum 45 de minute, începând de săptămâna viitoare, cu obiectivul de a participa la viitoarea ediție a Openului Australiei, care va avea loc în ianuarie 2021.

În urmă cu două luni, Roger Federer declara pentru publicația Zeit Magazin că "ora retragerii" sale se apropie, dar încă nu este pregătit să renunțe la tenis.

"Ora retragerii se apropie și știu că circuitul îmi va lipsi. Ar fi fost ușor să mă retrag acum, dar vreau să continui să-mi mai ofer șansa de a profita de tenis", a precizat elvețianul cu 20 de trofee de Mare Șlem în palmares.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,66 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău