Tenis: Programul primei zile a turneului de la Praga (WTA), perturbat de ploaie

  • 10 August 2020 20:10
Tenis: Programul primei zile a turneului de la Praga (WTA), perturbat de ploaie

Meciurile din prima zi a turneului de tenis WTA de la Praga, dotat cu premii totale de 202.250 dolari, au fost perturbate de ploaie.

Partida dintre românca Gabriela Ruse și germanca Tamara Korpatsch, din ultimul tur al calificărilor, a fost întreruptă la scorul de 5-4 pentru reprezentanta țării noastre.

Meciul de dublu dintre cuplul româno-german Laura Paar/Anna-Lena Friedsam și cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, principalele favorite, a fost suspendat din cauza ploii după două seturi, primul câștigat de Krejcikova și Siniakova, cu 6-4, iar al doilea adjudecat de Paar și Friedsam, cu 6-3.

Un singur meci de pe tabloul principal a fost completat, Eugenie Bouchard (Canada) câștigând clar, cu 6-0, 6-3, în fața rusoaicei Veronika Kudermetova, cap de serie numărul opt. S-au disputat și alte trei meciuri din calificări.

Meciul dintre Irina Begu și Daiana Iastremska, a patra favorită, a fost anulat, ucraineanca anunțându-și retragerea din turneu. Astfel, Begu va juca în primul tur cu letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul nouă.

În programul de luni figurau alte trei meciuri de dublu în care erau implicate românce: Simona Halep (România)/Barbora Strycova (Cehia) - Veronika Kudermetova/Anastasia Pavliucenkova (Rusia), Monica Niculescu/Raluca Olaru (România/N.4) - Ulrikke Eikeri (Norvegia)/Elixane Lechemia (Franța), Ana Bogdan/Patricia Țig (România) - Lidia Morozova (Belarus)/Iana Sizikova (Rusia).

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
29,4
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:5,14 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău