TENIS | Halep a piedut finala de la Doha cu Elise Mertens. Simona a primit îngrijiri medicale

  • 16 Februarie 2019 21:21
TENIS | Halep a piedut finala de la Doha cu Elise Mertens. Simona a primit îngrijiri medicale

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep a început excelent meciul. După un game foarte lung, de peste 10 minute, numărul 2 WTA a câștigat pe serviciul adversarei. Elise Mertens a profitat de serviciul mai slab al Simonei și a adus egalarea, 1-1. Halep a reușit să facă 3-1, însă Bertens a egalat din nou, 3-3. De la acest scor, jucătoarea din Constanța nu a mai pierdut niciun game și a câștigat primul set, 6-3, relatează MEDIAFAX.

În actul secund Simona a continuat să câștige. A luat primele două game-uri, dar Bertens a reușit să își revină, scor 2-1. Cele două au mers cap la cap până la 4-4, ca mai apoi adversara din Belgia să trimită meciul în decisiv, după ce s-a impus cu 6-4.

Decisivul a început prost pentru Simona, iar Bertens a luat două game-uri la rând. Simona a egalat la 2-2, iar meciul a continuat să fie unul strâns. Numărul 21 WTA, în vârstă de 23 de ani, a fost mai puternică în picioare, a profitat de greșelile fostului lider mondial și a câștigat partida cu scorul de 6-3.

Finala de la Doha este a opta pierdută de Simona Halep în decisv, din cele 14 disputate.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău