Tenis | Emma Răducanu, testată pozitiv pentru Covid-19, nu va participa la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi

  • 13 Decembrie 2021 19:12
Tenis | Emma Răducanu, testată pozitiv pentru Covid-19, nu va participa la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, campioana de la US Open, a anunțat luni că a fost testată pozitiv pentru Covid-19 și nu va participa în această săptămână la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, al cărei tată este român, a scris istorie în luna septembrie la US Open, unde a devenit prima jucătoare din istorie care a cucerit trofeul venind din calificări, fără să cedeze niciun set pe parcursul competiției. În turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, programat între 16 și 18 decembrie, ea urma s-o întâlnească pe elvețianca Belinda Bencic, campioana olimpică în acest an de la Tokyo.

"Mă izolez, conform regulilor, și sper să revin curând", a declarat Răducanu.

Organizatorii au indicat că sunt în căutarea unei jucătoare de top care s-o înlocuiască pe Răducanu la acest eveniment.

La turneul de la Abu Dhabi vor reveni, după accidentările suferite, spaniolul Rafael Nadal, locul 6 mondial, și austriacul Dominic Thiem, câștigătorul de anul trecut de la US Open.

Britanicul Andy Murray, rusul Andrei Rublev, norvegianul Casper Ruud și canadianul Denis Shapovalov vor participa de asemenea la evenimentul care se desfășoară înainte ca sezonul 2022 să înceapă în Australia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău