Tenis/Coronavirus: Federer a mărturisit că nu a reluat antrenamentele

  • 24 Mai 2020 09:36
Tenis/Coronavirus: Federer a mărturisit că nu a reluat antrenamentele

Roger Federer nu a reluat antrenamentele în condițiile în care competițiile sunt întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, a mărturisit legendarul tenisman elvețian într-o conversație cu un fost mare jucător, brazilianul Gustavo Kuerten, scrie site-ul radioteleviziunii RTS.

"Mă simt foarte bine fizic", a explicat Federer, care a fost operat la genunchi în luna februarie. "Nu văd însă niciun motiv să revin pe teren cât timp persistă incertitudinea în ce privește reluarea turneelor", a spus elvețianul.

"Important acum e să nu mă grăbesc ca să trec cu bine peste această operație. De îndată ce vom fi lămuriți, când vom fi în fața unor obiective bine conturate, atunci nu voi avea nicio problemă de motivație", a adăugat el.

Federer speră să nu fie nevoit să evolueze cu porțile închise: "Mi-e greu să-mi închipui să joc fără public. Cred că trebuie să așteptăm momentul potrivit ca să începem să jucăm din nou. Ar trebui să ni se dea posibilitatea să jucăm pe stadioane care ar putea fi umplute la o treime sau la jumătate din capacitate."

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău