Tenis: Austriacul Dominic Thiem nu va participa la turneul de la Wimbledon

  • 25 Iunie 2021 10:50
Tenis: Austriacul Dominic Thiem nu va participa la turneul de la Wimbledon

Jucătorul austriac de tenis Dominic Thiem (5 ATP) a anunțat că nu va participa la turneul de la Wimbledon (28 iunie-11 iulie), al treilea de Mare Șlem al anului, din cauza accidentării la încheietura mâinii drepte care a apărut marți, în runda a doua la Mallorca, scrie AFP.

''Sunt foarte dezamăgit că trebuie să renunț la următoarele trei turnee din programul meu: Wimbledon, Hamburg și Gstaad'', a declarat Thiem.

El a menționat că în urma examinărilor medicale s-a constatat că leziunea este destul de serioasă și blochează folosirea la capacitate maximă a mâinii drepte ceea ce ''nu-i va permite să joace competitiv timp de câteva săptămâni''.

Thiem, care își anunțase anterior retragerea și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august), va purta o atelă la încheietura mâinii timp de cinci săptămâni înainte de a începe un proces treptat de recuperare.

Organizatorii turneului de la Wimbledon i-au adresat austriacului un mesaj în care îi urează acestuia ''să revină pe teren și mai puternic''.

Așa cum se știe, nici spaniolul Rafael Nadal nu va fi prezent la Wimbledon.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău