Tenis: Andy Murray a primit un wildcard pentru a juca la Australian Open

  • 27 Decembrie 2020 18:26
Tenis: Andy Murray a primit un wildcard pentru a juca la Australian Open

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray (33 ani), fost nr. 1 ATP, a primit un wildcard pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, care va avea loc în luna februarie, a precizat duminică directorul turneului, Craig Tiley, scrie Reuters, preluat de Agerpres.

''Îl întâmpinăm pe Andy din nou la Melbourne cu brațele deschise. Retragerea sa a fost un moment emoționant și l-am văzut revenind după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale majore. A luat-o de la capăt pas cu pas, a jucat iar în turnee, iar participarea sa la competiția de la Melbourne va fi un punct culminant al Australian Open'', a spus Tiley.

Așa cum se știe, Andy Murray (122 ATP) a acceptat sâmbătă un wildcard pentru a disputa turneul de la Delray Beach (Florida), ce va servi drept pregătire pentru Openul Australiei.

Turneul de la Delray Beach se va desfășura în perioada 7-13 ianuarie.

Jucătorul scoțian, care a jucat ultima oară în octombrie, la turneul de la Koln, în care a fost învins în primul tur de spaniolul Fernando Verdasco, va beneficia de un wild card pentru a juca în Statele Unite la turneul de categoria 250, care are loc în mod tradițional în februarie, dar în noul sezon va servi drept criteriu de pregătire pentru Australian Open, ce va avea loc între 8 și 21 februarie.

Fostul nr.1 mondial și câștigător a trei titluri de Mare Șlem, îi va regăsi la Delray Beach pe americanul John Isner și canadianul Milos Raonic. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău