Tenis: Finala turneului de la Stuttgart, întreruptă de ploaie

  • 13 Iunie 2016 10:17
Tenis: Finala turneului de la Stuttgart, întreruptă de ploaie

Finala turneului de tenis de la Stuttgart (Germania), în care se înfruntă austriacul Dominic Thiem și germanul Philipp Kohlschreiber, a fost întreruptă din cauza ploii, urmând să se reia luni dimineață, informează AFP.

După 50 de minute de joc, ploaia și vântul i-au obligat pe organizatorii germani să oprească duelul dintre Thiem și Kohlschreiber în primul set, la scorul de 6-6 (2-3 în tie-break).

Finala de la Stuttgart fusese deja întreruptă după numai 8 minute de joc, fiind reluată ulterior, cu o întârziere de peste 6 ore.

Duelul dintre Thiem și Kohlschreiber este o reeditare a finalei de la Munchen, din luna aprilie, întreruptă la rândul ei din cauza zăpezii care s-a abătut atunci asupra capitalei bavareze.

Dominic Thiem, care l-a eliminat în semifinale pe elvețianul Roger Federer, vizează un al patrulea titlu al sezonului, după cele de la Nisa, Acapulco și Buenos Aires. Jucătorul austriac, în vârstă de 22 ani, care și-a făcut intrarea în top 10 mondial, nu l-a învins niciodată până acum pe Kohlschreiber.

Sursa: Agerpres.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău