Teatrul Național „Mihai Eminescu” va prezenta un spectacol de Emil Gaju

  • 26 Februarie 19:45
Teatrul Național „Mihai Eminescu” va prezenta un spectacol de Emil Gaju

În Sala Studio ”Valeriu Cupcea” a Teatrului Național ”Mihai Eminescu” va fi prezentat marți, 27 februarie, la ora 18.30, spectacolul ”O aventură tomnatică” de Semion Zlotnikov, în regia lui Emil Gaju, informează MOLDPRES.

”O aventură tomnatică” este o incursiune insolită în universul casnic al zilelor noastre; o comedie dulce-acrișoară, farsă cu subînțelesuri, plină de replici sclipitoare; spectacolul prezintă o radiografie necruțătoare a vieții unui cuplu ce vrea să o ia mereu de la capăt.

În aceeași zi, la ora 19.00, Teatrul ”Geneza Art” va oferi publicului spectacolul ”Sonata Lunii”, inspirat din filmul „Dineu cu vecinii de sus” și adaptat pe scena de teatru de către regizoarea Daniela Burlaca.

Potrivit organizatorilor, este o poveste cu patru personaje multiplicate, care reprezintă vecinii de jos și de sus. Vecinii de jos sunt împreună de mulți ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relația lor. Într-o seară de vineri, vecinii de sus, puțin mai tineri decât ei, vor veni în ospeție. Ce nu știu gazdele este că această seară se va transforma pe neașteptate într-o orchestră de emoții neacordate. Muzică clasică, teme picante, situații provocatoare care pun în evidență problema cuplului de la relația de dragoste până la experiența în sex. O comedie 18+ care te va ține pe val.

Miercuri, 28 februarie,  la 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul ”În largul mării”, după piesa dramaturgului polonez Sławomir Mrożek, în regia lui Petru Hadârcă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Thu
7
Fri
8
Sat
8
Sun
9
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău