Teatrul Național „Eugene Ionesco” readuce în scenă un spectacol de Petru Vutcărău

  • 07 Martie 19:15
Teatrul Național „Eugene Ionesco” readuce în scenă un spectacol de Petru Vutcărău

La Teatrul Național ”Eugene Ionesco” va avea loc vineri, 8 martie, la ora 18.30, spectacolul ”Fii sănătos, Domnule” de Pierre Chesnot, în regia lui Petru Vutcărău, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, un romancier bogat este răpus de un atac de cord. Testamentul nu a fost încă deschis, iar moștenitorii lacomi și nefericiți dau tonul acestui vodevil pe cât de comic, pe atât de feroce. O menajeră pe cât de inocentă, pe atât de hilară, o tânără văduvă care se bucură repede, o fiică căsătorită cu un ginere fals, un vecin care vrea să profite de situație pentru a-și mări apartamentul, un antreprenor de pompe funebre enervat și un bancher sunt toate personaje cinice și amuzante care fac un cerc vesel și interesat în jurul unui sicriu care încă nu a fost închis, cu un mort care nu este chiar atât de mort.

În aceeași zi, la orele 12.00 și 16.00, Circul din Chișinău  va oferi publicului un nou program cu genericul ”Fantezie”. În program: gimnaști în aer pe inel „Egor Filonenko”, echilibru pe sârmă „Dariia Ocherklevych”, iluzie „Anastasia și Anton Grișin”, echilibru pe scaune „Ionuț-Gabriel Dobre ”, scrânciob rusesc „Demian grup”, joc cu figuri geometrice „Dmitrii Fedorenco ”, gimnastă în aer „Marina și Alexei Ceban ”, acrobați pe trambulină „Studio acrobatic Show ”.

Tot vineri, la 18.30, Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” va prezenta spectacolul ”Ecuații amoroase” de Aldo Lo Castro, în regia lui Mihai Panaitescu.

Potrivit directorului instituției, Alexandru Grecu, scriitorul Aldo Lo Castro construiește în ”Ecuații amoroase” o comedie cinică despre relații, căsnicie și despre cum prea multă iubire poate, într-adevăr, ucide. Totul pe fundalul unor schimburi de replici pline de haz, al unor situații comice istețe, în care umorul este învăluit în ironie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău