Teatrul Național „Eugene Ionesco” readuce în scenă spectacolul „O zi din viața lui Helen”

  • 19 Martie 19:39
Teatrul Național „Eugene Ionesco” readuce în scenă spectacolul „O zi din viața lui Helen”

La Teatrul Național ”Eugene Ionesco” va avea loc joi, 21 martie, la ora 18.30, spectacolul ”O zi din viața lui Helen” de Helmut Peschina, în regia lui Sergiu Chiriac, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, spectacolul este o adaptare după piesa „Las’ că vezi tu!” a autorului austriac Helmut Peschina. O istorie banală a unei vieți (ne)trăite, povestită de către o femeie care își sărbătorește a 70-a aniversare. Nu știm exact dacă are într-adevăr șaptezeci de ani, cel puțin asta spune celui mai bun prieten, papagalului Kiki, care o ajută pe Helen să aranjeze masa de sărbătoare. Distribuția: Helen - Tatiana Manoil.

În aceeași zi, la ora 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va oferi publicului spectacolul ”Frunze de dor” de Ion Druță, în regia lui Alexandru Cozub.  

Tot joi, la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” va prezenta spectacolul ”Nuntă în cer” după Mircea Eliade, în regia Danielei Burlaca, iar Teatrul Fără Nume - spectacolul „Mahamaya Electronic Devices” (versiunea în limba română) de Ivan Vyrypaev, în regia lui Mykola Mishyn.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:2,57 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Arhivă Radio Chișinău