Teatrul Național din București ”I.L. Caragiale”, la Chișinău

  • 23 Septembrie 2014 14:54
Teatrul Național din București ”I.L. Caragiale”, la Chișinău

Teatrul Național din București ”I.L. Caragiale” va prezenta trei spectacole la Chișinău. Reprezentațiile încep în această seară și vor fi date la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din capitală.

Spectatorii de la Chișinău îi vor putea admira pe scenă pe renumiții actori români Horațiu Mălăiele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Dan Puric și alții. 

Reprezentațiile trupei de teatrul de la București au loc în contextul unui turneu cu genericul ”Teatrul românesc la București și Chișinău”, după ce teatrul ”Mihai Eminescu” a susținut câteva spectacole la București, a menționat directorul Teatrului Național de la Chișinău, Petru Hadârcă.

Ideea de a face acest schimb cultural între cele două teatre este una fără precedent,  a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, directorul Teatrului național din București, Ion Caramitru.

Astăzi și mâine va fi jucat spectacolul ”Dineu cu Proști”, de Francis Veber, în regia lui Ion Caramitru. Pe 25 și 26 septembrie, va fi jucată piesa ”Micul Infern”, de Mircea Ștefănescu, în regia lui Mircea Cornișteanu, iar pe 27 și 28 septembrie, spectatorii de la Chișinău vor putea vedea spectacolul ”Sinucigașul”de Nikolai Erdman, în regia lui Felix Alexa.

Spectacolele încep la ora 19:00, iar prețul biletelor variază între 250 și 300 de lei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău